Medlemsskab i MTB Sønderborg

Årligt kontingent kr. 205 (inkl. omk. til DIBS)

Indmeldelsesgebyr kr. 102 (inkl. omk. til DIBS)

Indmeldelse
Indmeldelse i MTB Sønderborg foretages ved at udfylde den formular, der kommer frem, når man trykker på "Bliv medlem - klik her".

Betaling
Medlemmet modtager en elektronisk faktura, som skal betales senest 14 dage efter indmeldelsen. Ved opstarten af ny sæson, sendes en ny faktura til medlemmet, medmindre medlemskabet er blevet opsagt.

Der kan betales med følgende betalingskort Visa, Visa Elektron eller MasterCard. Har du ikke mulighed for at betale med bankoverførsel.

Betaling med bankoverførsel foregår ved at medlemmet laver en alm. bankoverførsel til den i fakturaen oplyste bankkonto. I forbindelse med bankoverførslen, beder vi venligst om at medlemmet oplyser/skriver det fakturanummer som er oplyst i den elektroniske faktura.

Løbetid
Medlemsskabet løber i ét år ad gangen (Januar - December). Medlemsskabet forlænges automatisk med mindre dette opsiges.

Opsigelse
Ønsker medlemmet ikke at forlænge medlemskabet for næste sæson, skal medlemsskabet opsiges senest ved modtagelsen af den næste faktura.

Fortrydelsesret
Kontingentet er forudbetalt og refunderes som udgangspunkt ikke.

Medlemmets ansvar
MTB Sønderborg forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling.

Mail og SMS
Medlemmer i MTB Sønderborg accepterer, at modtage mail og sms sendt fra klubbens system eller fra klubbens bestyrelse og udvalg. MTB Sønderborg videregiver ikke medlemmernes kontaktoplysninger (herunder mail og mobilnr.) til 3. part.


Generelt
Som medlem accepterer jeg/vi at navn, mailadresse og mobilnummer kan bruges af instruktører til at videregive oplysninger om f.eks. aflysninger og andet. Jeg/vi giver også tilladelse til at billeder taget under træning, ture eller løb må lægges på denne side eller på vores Facebook side. Jeg kan altid bede om, at billeder af mig fjernes igen.